Referenties

 

Hier vindt u een beknopt overzicht van een aantal projecten die wij in het verleden hebben gerealiseerd. Meer referentieprojecten zijn te verkrijgen op aanvraag.

 

De meest recente projecten vind u onderaan.

 • Jozef Israëlkade

  Project op de Jozef Israëlkade in Amsterdam. Dit project bestaat uit het herstellen van de bestaande fundering en daarbij het realiseren van een onderverdieping.


 • Lindenstraat

  Project op de lindenstraat in Amsterdam. Dit project bestaat uit het herstellen van de bestaande fundering en het realiseren van een onderverdieping.


 • Oude Looiersstraat

  Project op de Oude Looiersstraat in Amsterdam. Dit project bestaat uit het herstellen van de bestaande fundering en het realiseren van een onderverdieping.


 • Recht Boomssloot

  Project op de Recht Boomssloot in Amsterdam. Dit project bestaat uit het herstellen van de bestaande fundering en het realiseren van een onderverdieping.


 • Van Baerlestraat

  Project op de Van Baerlestraat in Amsterdam. Dit project bestaat uit het herstellen van de bestaande fundering en het realiseren van een onderverdieping.


 • Van Breestraat

  Project op de Van Breestraat in Amsterdam. Dit project bestaat uit het herstellen van de bestaande fundering en het realiseren van een onderverdieping.

  Wij verstrekken u graag meer referenties op aanvraag.


 • P.C. Hooftstraat

  Project op de P.C. Hooftstraat te Amsterdam, het project bestaat uit het herstellen van de bestaande fundering, het maken van een staalconstructie en het realiseren van een onderverdieping.


 • Rechthuislaan

  In de loop van de jaren is het historische pand Belvedere in Rotterdam circa 60 centimeter verzakt. Om dit verder zakken te voorkomen zijn er eerst nieuwe buispalen geheid. Vervolgens zal er een nieuwe betonvloer gestort worden die in de kassen zal doorlopen. Deze nieuwe vloer zal gebruikt gaan worden om het pand weer waterpas te krijgen. Dit zal gebeuren met behulp van hydraulische vijzels. NB de lat die op de muur zit is waterpas!


 • Westersgracht

  Zeven historische panden in Haarlem zijn in de loop van de tijd behoorlijk aan het verzakken geraakt waardoor funderingsherstel noodzakelijk is. Na de asbestsaneringen zijn de panden volledig leeg gestript. Nadat de aanwezige grond is verwijderd om kassen te kunnen maken, zal de opdrachtgever de palen heien en kan de nieuwe betonvloer de panden weer gaan dragen.


 • Jacob Marisplein

  Realiseren funderingsherstel t.b.v. twee panden in Amsterdam


 • Derde Helmerstraat


  Dit project bestond uit het realiseren van funderingsherstel met het maken van een ruwbouw kelderbak in Amsterdam. Het hele pand moest hiervoor op een tafelconstructie geplaatst worden.


 • Prinsengracht

  Dit project bestond uit het stabiliseren van het pand door vijf houten kruizen op iedere verdieping aan te brengen en de achtergevel te knevelen. Dit ging gepaard met funderingsherstel d.m.v. het aanbrengen van schroef/ injectiepalen en een constructieve betonvloer ingekast in de bouwmuren.

Ontwerp & realisatie Feka ICT & Office

x

SiteWizard editor

Sitewizard data area
Site config